tirsdag den 19. marts 2013

Lockout

Fredag den 5. april 2013: Lockouten fortsætter, og vi ved ikke hvor længe den varer ved. Følg med her på siden og via radio, tv eller aviserne.

Odder Produktionsskole er som alle landets produktionsskoler omfattet af lockouten på skoleområdet.

Fra tirsdag den 2. april er de fleste af skolens lærere omfattet af lockouten.

Skolens elever kan på denne blog se, hvornår de igen skal møde på skolen. Så længe der ikke er angivet en dato for hvornår undervisningen kommer i gang, skal eleverne ikke møde på skolen - undtagen er musik og almen undervisningen, som foregår på vanlig vis.

Undervisningen i dansk og matematik som foregår mandag og torsdag er ikke berørt af lockouten og foregår på normal vis.

Solceller på taget


Efter at vores nye metalværksted er blevet færdig og vi i den forbindelse har fået nyt tag på bygningen, har vi nu fået opsat et 6 kW solcelleanlæg.

Selv i vinterhalvåret producerer anlægget strøm. 3-500 Watt i timen på en overskyet dag i december/januar - det er ikke dårligt. Står solen på en skyfri himmel, stiger produktionen til 4- 6000 Watt. Det er mere end vi kan forbruge på en almindelig dag, derfor leveres strømmen til forbrugsnettet, så andre kan få glæde af det.

Åbent hus 2013

28. februar 2013 - var der åbent hus på Odder Produktionsskole. Mange forældre, venner  og andre med interesse for skolen kiggede ind. Det var en fornøjelse at få lov at vise skolen frem.

Tak for besøget!