onsdag den 21. december 2011

Odder ligger over landsgennemsnittet

Produktionsskoleforeningen, PSF, har lavet en stor undersøgelse af alle landets produktionsskolers succes med at udsluse unge til arbejde og uddannelse i året 2010. Undersøgelsen gør det muligt for produktionsskolerne at sammenligne deres resultater.

Odder Produktionsskole klarer sig godt i den direkte sammenligning. Vi udsluser markant flere (25 %) til de tekniske erhvervsuddannelser end skolerne gør i gennemsnit (17 %). Også hvad angår udslusning til arbejde ligger vi i den gode ende med 16 % mod gennemsnittet på 10 %.

Når man vægter alle typer positiv udslusning (dvs. uddannelse og arbejde), ligger produktionsskolen i Odder på en samlet score på 105 mod gennemsnittet som ligger på 100.

I 2010 kom 70 % af alle skolens elever enten i uddannelse eller i arbejde.

Så længe der er unge, som forlader vores skole uden enten at være på vej til en uddannelse eller i et job, kan vi ikke være tilfredse. Vi forventer at blive endnu bedre, når tallene for 2011 kommer. Desuden er i fuld gang med at finde nye muligheder, der kan hjælpe den sidste gruppe af unge til en for dem god vej til uddannelse og arbejde.