tirsdag den 2. september 2008

Elin har 10 års jubilæum

1. september 1998 begyndte Elin Christensen på Odder Produktionsskole. Elin har lige siden ydet en kæmpe indsats for at holde skolen ren og pæn, til glæde for os alle.

Der er gået 10 år og Elin møder stadig hver eneste dag, uanset om der er snestorm eller hedebølge over landet. Ikke at forglemme de uundværlige MUFFINS, som ingen andre end Elin kan bage så godt! Ingen tur, ekskursion eller ekspedition uden Elins MUFFINS!

Vi er meget taknemmelig for at have en så trofast og pligtopfyldende medarbejder på vores skole - og vi håber at kunne beholde Elin mange år endnu. Et hjerteligt tillykke fra alle på skolen!

Tejst ekspeditionen 2008, en stor succes!

Vores ekspedition til Tunø havde et konkret formål: at finde den sjeldne ynglefugl TEJSTEN. Tunø er det eneste yngleområde for Tejsten i Danmark.

Tejsten er en smuk sort/hvid kystfugl, der er i familie med bl.a. lomvie, alk og lunde. Vi havde udsat en præmie til den, der først opdagede Tejsten. Uffe var den heldige - eller dygtige!

Der er mange sidegevinster ved at iagttage naturen med et bestemt formål; der opdages mange andre arter og naturen bliver mere nærværende. Sejladsen med ekspeditionsskibet 'Bona Gratia' var en udfordring for nogen og en stor oplevelse for alle om bord.